SON EKLENENLER

SINAV GÖREVLENDİRMELERİ BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı Koronavirüs sebebiyle 16 Mart tarihinde ara verdiği E-sınavlara normalleşme kapsamında 1 Haziran tarihinden itibaren tekrardan yapmaya başlıyor.
29 Mayıs 2020 20:32

MTSK ve kalfalık- ustalık sınavları belirli bir zamanda bu yana elektronik ortamda yapılıyordu. Haftanın 7 günü e sınav merkezlerinde yapılan e sınavlar için bugün'den itibaren görev isteğinde bulunan öğretmenlere görevlendirme mesajları gitmeye başladı.

Özel okul öncesi eğitim kurumları, özel anaokulları ve ana sınıfları 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine başlayacak. Özel okul öncesi eğitim kurumları, kurucuları ve öğrenci velilerinin istemeleri halinde eğitime ve yaz okulu adı altında yapılan sosyal ve kültürel etkinliklere 1 Haziran’dan itibaren başlayabilecek.

Yabancı dil, bilgisayar, resim ve müzik kurslarının da aralarında bulunduğu özel çeşitli kurslar, sosyal etkinlik merkezleri, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, gemi adamı, pilot yetiştirme kursları, mesleki eğitim merkezleri ile benzeri özel kurumlardan isteyenler, 1 Haziran itibarıyla eğitime başlayabilecek.

 

KAMU AJANS

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER