SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

ÖSYM'den 2022 MSÜ başvurusu hakkında hatırlatma

Milli Savunma Bakanlığı MSÜ başvuruları ile ilgili hatırlatmada bulundu. Başvuruların sona ereceği tarihi de duyuran MSB sürece ilişkin bilgiler verdi. Peki, Milli Savunma Üniversitesi başvuruları ne zaman bitecek, ÖSYM 2022 MSÜ başvuru ücreti ne kadar?
27 Ocak 2022 10:34

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından alınan MSÜ başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Başvuru sürecinde ikinci haftaya geçilirken MSB’den hatırlatma geldi. Kurum MSÜ başvurularının hangi tarihte sona ereceğini duyurdu. İşte detaylar…

MSÜ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

MSB ve ÖSYM’nin yaptığı bilgilendiremeye göre MSÜ başvuruları 9 Şubat 2022 tarihinde sona erecek. MSB’den yapılan açıklamada “Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ) Başvuruları 09 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Sınav başvurusu https://osym.gov.tr  resmî internet adresinden yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Milli Savunma Üniversitesi başvuruları ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden alınıyor. TC kimlik numarası ve şifresi ile sisteme giriş yapan adaylar başvurularını bu sayfa üzerinden tamamlayabiliyorlar. Bu yıl için belirlenen sınav ücreti ise 130 TL olarak duyuruldu. Ödemeler ÖSYM’nin anlaşmalı bankaları üzerinden ve kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresi üzerinden yapılabilecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

CNN TÜRK

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER