SON EKLENENLER

Maaş ve ikramiyeler ne zaman yatıyor?

Kamuda çalışan 4 milyon 100 bin kişinin maaşları 10 Mayıs tarihinde hesaplarda olacak. Milyonlarca kişinin beklediği emekli ikramiyeleri ve nakdi ücret destekleri için de açıklama yapan Bakan Derya Yanık, 2 milyonun üzerinde ihtiyaç sahibi haneye, tam kapanma için bin 100 lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu.
03 Mayıs 2021 09:52

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelemizde, kısmi kapanma kuralları beklenen etkiyi vermeyince, ülkemizde 29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan tam kapanmaya gidilmesi kararı alındı. Bunun üzerine bayramdan önce kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personel de dahil 4 milyon 100 bin çalışanın maaşlarının 10 Mayıs tarihinde hesaplarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan imzalı genelgeye göre sözleşmeli personel, işçi ve diğer personelin maaşları da aynı tarihte hesaplarda olacak.

3 YIL SONRA İLK KEZ ZAMLI İKRAMİYE

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre, geçtiğimiz hafta açıklama yaparak memur maaşlarının bu ay erken ödeneceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ücretlerin 10 Mayıs'ta hesaplarda olacağını ifade etmişti. Banka hesaplarına aktarılan aylıkların ilgili bankalarca personele zamanında ödenmesi sağlanacak. Ödenecek aylıklar yasal kesintiler yapılmak suretiyle muhasebeleştirilecek.

SABAH

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER