SON EKLENENLER

MEMUR-SEN'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SÜRPRİZ ZİYARET!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Görüşmede kamu görevlilerinin talep ve beklentileri, Memur-Sen ve bağlı sendikaların kendi alanlarına dair sorun tespitleri ve çözüm önerileri ile çalışma hayatına ilişkin diğer başlıklar ele alındı.
14 Ocak 2020 09:10

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlığında, Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ile Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan'dan oluşan Memur-Sen Heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Bilgin de yer aldı.

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen görüşmede 5.Dönem Toplu Sözleşme süreci ve teklifler, KPDK görüşmeleri ve talepleri ile kamu personel sistemine dair sorun ve çözüm noktasında gündem olan konu başlıkları ele alındı. KPDK başta olmak üzere Yetkili Emek Örgütleriyle Kamu İşveren Heyetini bir araya geldiği sosyal diyalog mekanizmalarının daha işlevsel ve çözüm üretir hale getirilmesi noktasında ortak karara varıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur-Sen’in faaliyetlerini önemsediklerini, bir çok konudaki sivil inisiyatif odaklı çabalarını ve insani gayretlerini takdir ettiklerini, kamu personel sistemi ve kamu görevlilerine dair teklif ve taleplerini de kayda değer gördüklerini dile getirerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Memur-Sen heyetine teşekkür etti.

SENDİKA BÜLTENİ

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Ali Akın
Çalışanları yüzde üçlere dörtlere mahkum ettirip ondan sonrada ziyaret edeceksiniz sendika olarak hiçbir konuşma ve yaptırım gücünüz yok
SON EKLENEN HABERLER