SON EKLENENLER

İŞTE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNE TAKSİT YAPAN BANKALAR...

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Son tarih 31 Ocak Araç sahipleri yeni yıllar birlikte Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni (MTV) bankalar aracılığı ile ödemeye başladı. Ancak bazı araç sahipleri vergiyi taksitlendirerek ödemek istiyor. Kredi kartı ile ödeme imkanı sunan bazı bankalar MTV'nin taksitlendirilmesine olanak sağlıyor. İşte 31 Ocak 2020 tarihine kadar ödenmesi gereken MTV'ye taksit yapan bankalar...
12 Ocak 2020 08:56

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksitinin ödeme süreci yılbaşı itibarıyla başladı. 31 Ocak'a kadar ödemesi yapılması gereken vergi için bankalar da taksit seçeneklerini sunmaya başladı.

İşte bankalara göre taksit seçenekleri

  İŞ BANKASI 3 TAKSİT
Maximum Kart'la İşCep uygulaması ve İnternet Şubesi üzerinden yapacağınız 300 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde 2 taksit; gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile ya da Maximum Mobil uygulaması üstünden gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit.

KUVEYT TÜRK 3 TAKSİT
Kampanya 1 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında Sağlam Kart, Sale Plus, Seyyah Kart ve Özel Bankacılık kredi kartları ile yapılacak ödemelerde geçerlidir.

Kuveyt Türk sistemlerinde kayıtlı cep telefonundan ONAY MTV3T yazıp 2848'e sms gönderek kampanya kaydı kolayca gerçekleştirilebilir.

ZİRAAT BANKASI 3 TAKSİT
01-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Bankkart ve Bankkart Başak'ın kredi kartı özelliği ile Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM, www.gib.gov.tr kanalları üzerinden yapılacak 100 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek.

VAKIFBANK 2 TAKSİT
VakıfBank World kredi kartı sahipleri 2020 Ocak ayı MTV ödemelerini 2 taksitle yapabilecek. Kampanya 2-31 Ocak 2020 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri ödemelerde geçerli olacak.

HALKBANK 3 TAKSİT
1 Ocak-03 Şubat 2020 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi'nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog'dan ya da gib.gov.tr'den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecek.

YAPI KREDİ 3 TAKSİT
Yapı Kredi Worldcard ile 100 lira ve üzeri MTV ödemelerini 3 taksit ile yapılabiliyor.

TEB
TEB kredi kartıyla 1-31 Aralık 2019 tarihleri arasında toplam 750 TL akaryakıt veya otogaz alımı yaparak 2020 Ocak MTV ödemesini yüzde 20 indirimli ödeme imkanı sunuyor. Kampanyada maksimum 50 TL indirim kazanılabiliyor.

AKBANK 2 TAKSİT
Akbank kredi kartı olan Axess kredi kartınız var ise, MTV ödemelerinizde 2 taksit kullanabilirsiniz.

GARANTİ BBVA 3 TAKSİT
GarantiPay ödemesi ile ödeme işlemini gerçekleştirirseniz, 30 TL indirim kazanabilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası Bonus kart ile MTV ödemesini yapmak isterseniz iki taksit imkanına sahip olabilirsiniz. Ayrıca GarantiPay ile ödeme işlemini gerçekleştirirseniz 3 taksite kadar taksit miktarını rahatlıkla çıkarabilmeniz mümkündür.

TAKVİM

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
ERTAN ÇAKMAK
Motorlu taşıtlar verginizi, HSBC Mobil Bankacılık uygulaması veya HSBC İnternet Bankacılığı üzerinden 4 taksitte, www.gib.gov.tr üzerinden 3 taksitte kolay ve güvenli şekilde ödeyebilirsiniz.
SON EKLENEN HABERLER