SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

İŞKUR OKULLARA GÜVENLİK ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI! İŞTE ŞARTLAR

İŞKUR TYP ile okullara hizmetli, temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için resmi açıklama yaptı. İŞKUR yine binlerce kişiyi iş sahibi yapacak.
18 Eylül 2019 10:29

İŞKUR okullara güvenlik alımı başvuruları başladı! İşte şartlar

İŞKUR TYP ile okullara hizmetli, temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için resmi açıklama yaptı. İŞKUR yine binlerce kişiyi iş sahibi yapacak. Yapılan duyuruda İŞKUR TYP aracılığıyla okullara güvenlik personeli alımı yapılacağı belirtildi. İşte başvuruya dair detaylar... İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından uygulanan programlardır. Peki 2019 TYP ile okullara hizmetli, temizlik ve güvenlik görevlisi alım şartları nedir? Başvuru nereden yapılır?

2019 TYP ile okullara hizmetli, temizlik ve güvenlik görevlisi alım şartları! Başvuru nereden yapılır? Bir süredir pek çok kişi tarafından beklenen müjdeli haber Türkiye İş Kurumu'ndan (İŞKUR) geldi. Yapılan duyuruda İŞKUR TYP aracılığıyla okullara güvenlik personeli alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruda bulunacak olan adaylar şimdi İŞKUR TYP aracılığıyla okullara güvenlik alımı başvuruları hakkında bilgi edinmek istiyor. İş arayanlar vatandaşlar İŞKUR'un internet sitesinden ya da en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabilmektedir. İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilmektedir. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabilmektedir, işverenlerle doğrudan temasa geçebilmektedir.

.

TAKVİM

EĞİTİM BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Eyt
Şartları söylüyorum 35 yaşını aşmamış ve EYT li olmamak??
SON EKLENEN HABERLER